Нашите ориентировъчни цени започват от 75 лв/м2. Винаги се стремим да изготвим персонална ценова оферта за всеки клиент в зависимост от сложността и времеемкостта на проекта. Бихте могли да прочетете и повече в статията ни “Колко струва да се наеме интериорен дизайнер”

Това е често задаван въпрос от нашите клиенти в първия разговор. Колкото по-рано се започне с изработката на проекта за Вашия дом, толкова повече бихте могли да спестите от довършителните дейности. По този начин ще можем да разположим нужният брой контакти и осветителни тела на желаните позиции, докато ел. инсталацията все още се прекарва. Същото се отнася за обединяване или преграждане на помещения и ВиК.

Един интериорен проект отнема между 40 и 70 работни дни в зависимост от големината на проекта и вашата ангажираност. Стремим се да отделим достатъчно внимание на всеки наш клиент, за да достигнем до крайния резултат за мечтания от него дом.

Това е един много важен въпрос, който много затруднява хората, но помага на интериорния дизайнер да предложи точните артикули и да създаде реалистичен проект. Така ще можем да създадем проект, който е по ваш вкус с оптимален резултат.

Той се състои от 3 основни етапа:

  1. Функционално разпределение
  2. Идеен проект
  3. Работен проект

Повече подробности за отделните стъпки, можете да намерите ТУК или да прочетете в детайли в нашата статия “Етапи на интериорното проектиране”

Нашите проекти винаги са били 100% изпълняеми! Освен визуализациите, по които можете да добиете реална представа за материалите на всяка една повърхности и осветителните тела, ние изготвяме над 15 детайлни чертежа, за да могат майсторите да изпълнят проекта. Можете да намерите различните категории на чертежите в статията “Какво означава интериорен проект?”

Разбира се, че можем да Ви съдействаме с реализацията. Освен със създаването на интериорен проект, интериорният дизайнер може да Ви помогне с намирането на качествени изпълнители, както и с отстъпки за:

  • Строително-ремонтни дейности
  • Мебели и обзавеждане
  • Електроуреди
  • Саниратия
  • Декорация

Много зависи на какъв етап от строителството ще заварим жилището и периодът, в който ще извършват строително-ремонтните дейности. Има различни мокри процеси, които се влияят от атмосферните температури. Един цялостен проект може да бъде завършен в период от 4 до 10 месеца, след приключване на подготвителните дейности.

Авторският надзор е проследяването и одобрението на правилно и качествено изпълнение на интериорния проект. Ние от студио INDORIO включваме до 3-6 часа безплатни консултации за изпълнението на проекта. Авторският надзор обаче е различна дейност от управление на поръчките и изпълнението на проекта. Тази услуга се заплаща допълнително поради факта, че се налага периодична ангажираност на голяма част от нашия екип.