ЗА СТУДИОТО

Indorio, с главен офис в София, предлага професионални проектантски услуги, интериорен дизайн, 3D визуализации и цялостна грижа по изпълнението не само в България, но в цяла Европа, както и Дубай. Нашите специалисти са опитни архитекти и дизайнери с око за иновации и детайли.

Ние предлагаме цялостна услуга, с пълна документация от BIM чертежи, която е доказала ефективността си през годините. Нашият индивидуален процес на работа, от първоначално проектиране до финалната реализация, е съчетан с последните иновации в интериорния дизайн.

ЗАЩО ИНДОРИО Е ПРАВИЛНИЯТ ПАРТНЬОР?

КАЧЕСТВО

Опитният екип на Индорио, съставен от архитекти и дизайнери, могат да превърнат всяка една ваша идея в реалност. С годините ние създадохме обширна мрежа от партньорства с водещи фирми в областта на интериорния дизайн, гарантирайки на клиентите ни върхово качество във всеки аспект на интериора.

 

ВРЕМЕ

Екипът на Индорио цени вашето време. Работим ефективно дори в кратки срокове, като винаги се стремим към перфекционизъм. Ограничаваме броя на проектите, които приемаме ежемесечно, за да можем да се посветим изцяло на всяка индивидуална задача. За нас е от съществено значение всеки проект да бъде завършен навреме.

 

БЮДЖЕТ

Менажирайки всеки един аспект от реализацията, екипът и фирмите от семейството на Индорио могат да ви предложат различни варианти на изпълнение на вашия интериорен проект. По този начин можем да паснем максимално добре в очакванията ви.

ДРУГИ ПОЗИТИВНИ СТРАНИ ОТ РАБОТАТА ВИ С НАС

  • Цялостно обслужване – от идеята до реализацията.
  • Прозрачност в ценообразуването.
  • Лесен процес на поръчка и комуникация.
  • Професионални съвети при избор на артикули, материали и цветове.
  • Възможност за промени дори след започване на работа по проекта.
  • Гаранция за предоставените услуги и продукти.