За проекта

Цялостен Интериорен Дизайн и Изпълнение
Пространство: Мезонет
Квадратура: 164 м2
Локация:  гр. София.

Нуждите на клиента

От първите ни срещи с клиента стана ясно, че той има предпочитания към доминиращ черен цвят и иновативно смарт управление на електроинсталацията. Обаче, след като установихме, че апартаментът не разполага с достатъчно естествена светлина, предложихме сивите нюанси като основен цвят, като използваме черния за акцент. След обсъждане, клиентът одобри предложението ни.

Нашето решение

При реализацията на този проект ние отново доказваме, че качеството и иновацията водят до неповторими резултати. Избрахме изключително висококачествени материали, дръзнахме да променяме стандартите и да създаваме уникални мебели, които отговарят на специфичните нужди на нашия клиент. Всяка корпусна мебел е майсторски изработена от MDF, а с оглед на високия ръст на клиента, кухненският плот се издига на 110 см, изработен от акрилен камък. Всичко това беше постигнато със съдействието на Indorio Furniture.

Технологията също намира място в дома – осветлението и електрическите завеси се управляват лесно през телефона, предоставяйки гъвкавост и комфорт. Признаваме, че по пътя направихме малки промени, но ви уверяваме, че във видеото по-долу ще видите завладяващ и хармоничен интериор, който надмина дори нашите най-смели очаквания!