За проекта

Цялостен интериорен проект и изпълнение
Жилище: апарамент
Квадратура: 208 м2
Локация:  кв. Оборище, гр. София.

Нуждите на клиента

Клиентите се свързаха с нас, с главната цел да направим луксозен интериорен проект на два апартамента. В последствие, стигнахме до заключението, че те ще бъдат обединени в едно голямо жилище.

Нашето решение

В сърцето на града, обединихме тези две жилища и създадохме луксозен оазис, където всяка линия и детайл се преплитат в модерна хармония. Вдъхновени от величието на черния и бялия мрамор, добавихме акценти от злато и плътни нюанси на синьо, които контрастират и създават обстановка на изтънченост. Докосванията от топли пастелни цветове в детските стаи и дървените декорации допринасят за чувството за дом. Диванът на Minotti предоставя комфорт и стил, докато полилеят Rio на Mannoi разсейва светлина във всяка ъгъл. Интимният уиски бар от Koket – CAMILIA MOTHER OF PEARL и уникално изпълненият под подчертават допълнително усещането за лукс.
Да не забравяме и скритите инсталации, които допринасят за комфорта в това жилище, а именно централната климатична система, филтрация на водата и уникална душ зона, в която е интегрирана парна баня. Когато се използва, тя прикрива присъствието на човек с електрохроматичните стъкла, които обграждат банята. Тук естетиката среща функционалността във вечния танц на дизайна.