За проекта

Цялостен интериорен дизайн
Жилище: мезонет
Квадратура: 193 м2
Локация:  кв. Манастирски ливади, гр. София.

Нуждите на клиента

В този проект имахме невероятното предизвикателство, да обединим мезонет с 18 склада, които собствениците бяха закупили в съседство. Имаше множество инсталации, които минаваха по тавана и които трябваше да прикрием, да предвидим монтаж на електрическо подово отопление, както и много други конструктивни елементи, които трябваше да променим.

Нашето решение

В „Пастелна нежност“, хармонията и изтънчеността се преплитат в едно, създавайки пространство, което диша и носи усещане за спокойствие. Пастелните тонове, топлите и светли, се разливат като акварелна картина, привличайки погледа и прегръщайки душата. В тона на цялостната гама, черният мрамор стои като артистичен акцент, докато дървото в светъл, но топъл нюанс, добавя текстура и дълбочина. Златните елементи, разпределени умело в осветителните тела, преходни лайсни и смесителите, внасят доза лукс и изтънченост.
Комбинирайки жилището с пространство на складовете части, както и експертното скриване на инсталациите, показва нашата умелост и иновативен подход към интериорния дизайн. Всеки ъгъл на „Пастелна нежност“ разказва история за преобразяване, стил и емоция.