За проекта

Частичен интериорен дизайн
Жилище: апарамент
Квадратура: 52 м2
Локация:  комплекс „So Home“, гр. София.

Нуждите на клиента

В рамките на този проект, нашият клиент ни предизвика да създадем интериор с модерна и изчистена визия. Основен акцент беше поставен на дизайнерски решения за определени стени, които добавят уникален характер към пространството. Освен това, пред нас стоеше и задачата да интегрираме функционално офис пространство, което не беше предвидено в първоначалния архитектурен план.

Нашето решение

В този проект, нашият клиент ни предостави възможността да изразим нашата креативност и професионализъм. След представяне на три варианта за интериорно разпределение, той одобри дизайна, който в момента разглеждате. Основен акцент в дневната стая е преградата, която обособява различните зони, придавайки усещане за простор и организация.

Един от често задаваните въпроси от нашите клиенти е „Как да обогатим стенното пространство?“. Нашето решение е просто: качествената картина, акцентирана с правилно осветление, може да донесе уют и стил, дори повече от скъпи облицовки.

В банята сме съчетали функционалност с елегантност. Използвали сме популярните плочки „Terrazzo – Stracciatella“, които в комбинация с топлия нюанс на „Lemmy-Pumpkin“ създават уютна и модерна атмосфера.