Мебели по поръчка и каталог

ЗАЩО INDORIO FURNITURE Е ПРАВИЛНИЯТ ПАРТНЬОР

КАЧЕСТВО

Когато става въпрос за мебели, качеството на изработка е от съществено значение. Нашите клиенти искат да знаят, че инвестицията им ще бъде дълготрайна. Indorio предлага мебели, изработени от висококачествени материали и с гаранция за дългогодишна употреба.

 

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ И УНИКАЛНОСТ

Всеки дом е уникален, а нашите клиенти искат мебели, които да отговарят на техните индивидуални нужди и вкус. Indorio Furniture предлага възможността за поръчка на мебели по индивидуален проект, което гарантира уникален и персонализиран продукт. В допълнение, можем да предложим и уникални мебели по каталог, с които сами да развихрите вашето въображение, като обзаведете вашия дом със стил!

 

ОБСЛУЖВАНЕ И БЮДЖЕТ

Indorio Furniture предлага конкурентни цени, като същевременно не прави компромис с качеството. Вместо това, благодарение на дългогодишния ни опит, можем да предложим различни начини на изпълнение на дадена мебел. В последствие, нашите клиенти могат да разчитат на компанията дори след като са направили покупката си. Indorio предлага отлично обслужване след продажба, като помага на клиентите при всякакви въпроси или проблеми.